فهرست مقالات پیمانه قاسمی افشار مقاله 1 - تأثیر افزودن روغن استخراج شده از بافت چربی ذخیره ای شترمرغ (Struthio Camelus) بر پایداری اکسایشی روغن سویا نادیا دهقانی مریم قراچورلو پیمانه قاسمی افشار علوم غذایی و تغذیه , شماره 83 , سال 21 , تابستان 1403 مقاله 2 - تأثیر پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/هیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین حاوی نانو امولسیون گزنه بر ماندگاری گوشت بوقلمون مرتضی عادلی میلانی مریم قبادی دانا بابک قنبرزاده آیناز علیزاده پیمانه قاسمی افشار علوم غذایی و تغذیه , شماره 68 , سال 17 , پاییز 1399