فهرست مقالات سیدپژمان حسینی شکرابی مقاله 1 - تاثیر سلنیوم آلی و معدنی در جیره غذایی بر برخی پارامترهای سیستم دفاع آنتیاکسیدانی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) کاوس نظری سیدپژمان حسینیشکرابی تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده , شماره 32 , سال 10 , پاییز-زمستان 1398 مقاله 2 - تاثیر سطوح مختلف تریپتوفان سنتتیک در جیره غذایی بر عملکرد رشد و پروفیل اسیدهای آمینه لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مهدی شمسایی مهرجان فرهاد فرودی سیدپژمان حسینیشکرابی* فاطمه عربی نگار محمدی تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده , شماره 31 , سال 10 , بهار-تابستان 1398 مقاله 3 - اثرات سه جیره غذایی مختلف بر برخی شاخصهای رشد و بقاء لارو سفید ماهی اروپایی (Coregonus lavaretus) مهدی شمساییمهرجان سیدپژمان حسینیشکرابی تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده , شماره 25 , سال 7 , پاییز 1395 مقاله 4 - اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده فیلماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال میترا دانشور قربانی سید پژمان حسینی شکرابی سید ابراهیم حسینی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 6 , بهار 1398 مقاله 5 - مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 اسماعیل پیرعلی خیرآبادی سیده صدیقه موسوی حسن ممتاز فرزانه نیکوخواه سید پژمان حسینی شکرابی مهدی رئیسی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 7 , زمستان 1399 مقاله 6 - اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال فریبرز قجقی سید پژمان حسینی شکرابی آتوسا محمدی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 2 , بهار 1394