List of Articles سیدپژمان حسینی شکرابی Article 1 - تاثیر سلنیوم آلی و معدنی در جیره غذایی بر برخی پارامترهای سیستم دفاع آنتیاکسیدانی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) کاوس نظری سیدپژمان حسینیشکرابی Journal of Renewable Natural Resources Research , Issue 32 , Year , Autumn_Winter 2020 Article 2 - تاثیر سطوح مختلف تریپتوفان سنتتیک در جیره غذایی بر عملکرد رشد و پروفیل اسیدهای آمینه لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مهدی شمسایی مهرجان فرهاد فرودی سیدپژمان حسینیشکرابی* فاطمه عربی نگار محمدی Journal of Renewable Natural Resources Research , Issue 31 , Year , Spring_Summer 2019 Article 3 - اثرات سه جیره غذایی مختلف بر برخی شاخصهای رشد و بقاء لارو سفید ماهی اروپایی (Coregonus lavaretus) مهدی شمساییمهرجان سیدپژمان حسینیشکرابی Journal of Renewable Natural Resources Research , Issue 25 , Year , Autumn 2016 Article 4 - اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده فیلماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال Mitra Daneshvar Ghorbani سید پژمان حسینی شکرابی Seyed Ebrahim Hosseini Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2019 Article 5 - مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 Esmaeil Pirali Khairabadi Seyedh Sedigheh Mousavi Hassan Momtaz Farzaneh Nikokhah Seyed Pejman Hosseini Shekarabi Mehdi Raissy Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2020 Article 6 - اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال فریبرز قجقی سید پژمان حسینی شکرابی آتوسا محمدی Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2015