فهرست مقالات M. Karimi مقاله 1 - Interactions of Hydrocolloid and Emulsifier on Rebuilding Gluten Network of Damaged Wheat and Taftoon Bread Quality Z. Sheikholeslami M. Karimi T. Hejrani Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 13 , سال 8 , بهار 1402 مقاله 2 - Influence of Natural Humectants on Rheological Properties and Staling of Bread Z. Sheikholeslami M. Karimi T. Hejrani Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 16 , سال 10 , زمستان 1402 مقاله 3 - بررسی مخاطره سلامت تجمع عناصر آرسنیک و روی در گیاهان دارویی عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان معصومه کریمی لیما طیبی سهیل سبحان اردکانی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 6 , زمستان 1395