فهرس المقالات M. Karimi المقاله 1 - Interactions of Hydrocolloid and Emulsifier on Rebuilding Gluten Network of Damaged Wheat and Taftoon Bread Quality Z. Sheikholeslami M. Karimi T. Hejrani Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 13 , السنة 8 , بهار 1402 المقاله 2 - Influence of Natural Humectants on Rheological Properties and Staling of Bread Z. Sheikholeslami M. Karimi T. Hejrani Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 16 , السنة 10 , زمستان 1402 المقاله 3 - بررسی مخاطره سلامت تجمع عناصر آرسنیک و روی در گیاهان دارویی عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان معصومه کریمی لیما طیبی سهیل سبحان اردکانی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1395