فهرست مقالات سمیرا امین اخلاص مقاله 1 - اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن فخرالدین صالحی سمیرا امین اخلاص سحر پاوئی فائزه زندی علوم غذایی و تغذیه , شماره 60 , سال 15 , پاییز 1397 مقاله 2 - تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی 20.1001.1.24234966.1398.11.3.3.7 10.30495/jfst.2019.544965 فخرالدین صالحی سمیرا امین اخلاص زهرا مهربانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 11 , پاییز 1398