فهرست مقالات عصمت محمدی مقاله 1 - تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی هومن تیموری بهاره شعبان پور علی شعبانی عصمت محمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1397 مقاله 2 - اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) 20.1001.1.24234966.1398.11.1.10.0 10.30495/jfst.2019.541369 سید مهدی اجاق سحر السادات موسوی بنی علیرضا عالیشاهی انیسه جمشیدی عصمت محمدی معظمه کردجزی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 11 , بهار 1398