فهرست مقالات نیما ایلا مقاله 1 - اثراستفاده از جیره های غذایی با پروتئین خام کاهش یافته حاوی مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی علیرضا رستمخانی نیما ایلا فرهاد فرودی علی افسر دانش و پژوهش علوم دامی , شماره 5 , سال 91 , زمستان 1391 مقاله 2 - اثر سه نوع افزودنی خوراکی کوآنزیم10 Q ،ال کارنی تین و راکتوپامین بر عملکردوبرخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی نیما ایلا بهزاد همتی حامد اسدی دانش و پژوهش علوم دامی , شماره 5 , سال 93 , زمستان 1393 مقاله 3 - بررسی تأثیر ویتامین E و C بر صفات عملکردی، اجزای لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی زهرا قاضی میرسعید ابوالفضل زارعی نیما ایلا دانش و پژوهش علوم دامی , شماره 1 , سال 94 , بهار 1397 مقاله 4 - تاثیر جاذب سموم قارچی و ویتامین C بر عملکرد جوجه های گوشتی رویا مجدمیان نیما ایلا دانش و پژوهش علوم دامی , شماره 2 , سال 94 , تابستان 1394 مقاله 5 - اثر مکمل پروتکسین و بایوساک در ترکیب با شیرجایگزین بر عملکرد رشد و فاکتورهای خونی گوسالههای هلشتاین محمدرضا عزیزی ابوالقاسم لواف نیما ایلا دانش و پژوهش علوم دامی , شماره 1 , سال 94 , بهار 1394 مقاله 6 - تأثیر ویتامین ث و بیکربنات سدیم بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی هنگامه مرادی نیما ایلا ابوالفضل زارعی دانش و پژوهش علوم دامی , شماره 1 , سال 93 , بهار 1393 مقاله 7 - بررسی اثر محدودیت غذائی بر رشد عملکرد جوجه های گوشتی نیما ایلا محمد معتمدی مطلق دانش و پژوهش علوم دامی , شماره 2 , سال 94 , تابستان 1394 مقاله 8 - تأثیر جاذب سموم قارچی و ویتامین c بر روی سیستم ایمنی جوجه های گوشتی رویا مجدمیان نیما ایلا دانش و پژوهش علوم دامی , شماره 5 , سال 93 , زمستان 1393 مقاله 9 - تاثیر جیره های تنظیم شده بر اساس احتیاجات CNCPS و NRC بر عملکرد بره های نژاد شال و آمیخته شال و سنجابی نسرین یاوری ابوالقاسم لواف نیما ایلا دانش و پژوهش علوم دامی , شماره 5 , سال 92 , زمستان 1392 مقاله 10 - مقایسه استفاده از اسید آمینه قابل هضم وکل در دو روش تغذیه ای مرسوم و هفتگی در تغذیه جوجه های گوشتی رامین غفارنژاد پرتو ابوالفضل زارعی نیما ایلا دانش و پژوهش علوم دامی , شماره 1 , سال 94 , بهار 1394