فهرست مقالات علی افسر مقاله 1 - ترکیب اسیدهای چرب و اسیدچرب اشباع در موقعیت 2 تری آسیل گلیسرول روغن زیتون فرابکر ایرانی راحله علویان سیمین اسداللهی زهرا پیراوی ونک علی افسر علوم غذایی و تغذیه , شماره 36 , سال 9 , پاییز 1391 مقاله 2 - اثراستفاده از جیره های غذایی با پروتئین خام کاهش یافته حاوی مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی علیرضا رستمخانی نیما ایلا فرهاد فرودی علی افسر دانش و پژوهش علوم دامی , شماره 5 , سال 91 , زمستان 1391