فهرست مقالات سعیده سعیدی مقاله 1 - مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها 20.1001.1.27833410.1401.2.2.4.1 10.30495/qafj.2022.1964290.1033 مهدی جهانتیغ رضا روحانی مریم بیگمی زهرا بیگمی فاطمه فرزانه سعیده سعیدی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 4 , سال 2 , پاییز 1401 مقاله 2 - بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه چریش بر روی اشرشیا کلی مقاوم به آنتی بیوتیک 20.1001.1.27833410.1401.2.3.2.1 10.30495/qafj.2023.1978890.1055 رضا روحانی بتول حیدری سعیده سعیدی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 5 , سال 2 , زمستان 1401 مقاله 3 - مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا 20.1001.1.27833410.1400.1.3.2.4 10.30495/qafj.2022.1950481.1022 راضیه بهزادمهر مریم بیگمی سعیده سعیدی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 5 , سال 1 , زمستان 1400 مقاله 4 - بررسی اثرات ضد میکروبی عصارههای گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفیموریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل 20.1001.1.27833410.1400.1.3.4.6 10.30495/qafj.2022.1949901.1019 مهدی جهانتیغ مریم بیگمی زینب محکمی سعیده سعیدی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 5 , سال 1 , زمستان 1400 مقاله 5 - مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران 20.1001.1.27833410.1401.1.4.3.1 10.30495/qafj.2022.1950064.1021 سعیده سعیدی مریم بیگمی راضیه بهزادمهر کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 1 , سال 1 , بهار 1401 مقاله 6 - بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی 20.1001.1.27833410.1401.2.1.4.9 10.30495/qafj.2022.694996 سعیده سعیدی مهدی جهانتیغ رضوانه بهزادمهر زهرا بیگمی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 2 , سال 2 , تابستان 1401