• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • علی خنجری

    فهرست مقالات علی خنجری


  • مقاله

    1 - An evaluation of stress impacts on survival of probiotic bacteria in yogurt
    Noushin Mohajeri Payman Mahasti Shotorbani Afshin Akhondzadeh Basti Zhaleh Khoshkhoo Ali Khanjari
    Food and Health , شماره 5 , سال 4 , پاییز 2021

  • مقاله

    2 - Effect of chitosan coating contain Ajwain essential oil on the shelf-life of chicken breast meat during refrigerated condition
    Nima Babolanimogadam Ali Khanjari Afshin Akhondzadeh basti Seyed Hasan Sajjadi Alhashem Reza Teimourifard Faramarz Amiri
    Food and Health , شماره 2 , سال 3 , بهار 2020

  • مقاله

    3 - The effect of gelatin films containing Pimpinella anisum essential oil on the microbial and chemical properties of minced beef
    Shiva Zargar Afshin Akhondzadeh Basti Ali Khanjari
    Food and Health , شماره 5 , سال 2 , تابستان 2019

  • مقاله

    4 - Shelf-life extension of chicken meat using gelatin-chitosan film containing cinnamon essential oil at refrigeration condition
    10.30495/fh.2022.68716.1116
    Seyed Alireza Kasaiyan Negin Noori Afshin Akhondzadeh Basti Ali Khanjari
    Food and Health , شماره 2 , سال 5 , بهار 2022

  • مقاله

    5 - Physico-chemical properties and viability of <i>Lactobacillus rhamnosus</i> LGG in inulin-enriched Doineh (a traditional Iranian food) during 21-day storage at 4°C
    10.30495/fh.2022.69238.1120
    Mahdi Azizi Shafa Afshin Akhondzadeh Basti Anousheh Sharifan Ali Khanjari
    Food and Health , شماره 5 , سال 5 , پاییز 2022

  • مقاله

    6 - The combined effect of <i>Bacillus coagulans</i>, potassium chloride, and yeast extract on the physicochemical and sensory characteristics of a functional vegetable sausage
    10.30495/fh.2023.72940.1133
    Davoud Soleimani Ramin Khorrami Afshin Akhondzadeh Basti Ali Khanjari
    Food and Health , شماره 0 , سال 6 , زمستان 2023

  • مقاله

    7 - The inhibitory effect of garlic Allium sativum essential oil nanoliposomes on Shiga-toxin 2 expression in Escherichia coli
    Ali Zabihi Afshin Akhondzadeh basti Ghasem Amoabediny Akram Tabatabaee Bafroee Ali Khanjari Javad Tavakkoly Bazzaz
    Food and Health , شماره 2 , سال 2 , زمستان 2019

  • مقاله

    8 - Evaluating the growth potential of Listeria monocytogenes in Ready To Eat Vegetables
    10.30495/jfbt.2022.61634.10274
    S. Shoja Gharehbagh A. Akhondzadeh Basti A. Khanjari A. Misaghi
    Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 24 , سال 13 , زمستان 1402

  • مقاله

    9 - بررسی تاثیر استرس اسانس زیره‌ی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک
    10.30495/jfst.2022.1945128.1766
    نوشین مهاجری پیمان مهستی شتربانی افشین آخوندزاده بستی ژاله خوشخو علی خنجری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 60 , سال 16 , تابستان 1403

  • مقاله

    10 - Development of Multifunctional Gelatin/Graphene Oxide Nanocomposite Films Incorporated with Green-Synthesized Silver Nanoparticles and Zataria multiflora Essential Oil for Active Food Packaging
    Ramin Khorrami Ali Khanjari Afshin Akhondzadeh Basti Hassan Gandomi Javier Mateo
    Food and Health , شماره 1 , سال 8 , بهار 2025

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود