List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - تأثیر کاربرد تؤام صمغ کتیرای پولکی و کیتوزان بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز مریم میزانی ثمر منصوری پور مزدک علیمی صادق مرادی Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - تعیین فلزات سنگین کادمیوم و سرب در سبزی های خوراکی کاهو، نعناع و تره کشت شده در اراضی مختلف جنوب تهران محمد هادی گیویان راد طاهره صادقی کامبیز لاریجانی سید ابراهیم حسینی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - تاثیر سطوح مختلف سلولهای سوماتیک بر میزان اسیدی شدن شیر ماست سازی در دوره گرمخانه گذاری حمید عزت پناه نسیم آذری مهدی امین افشار Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - ارزیابی ویژگیهای شیمیایی روغن استخراج شده از دانه شاهدانه مریم قراچورلو افسانه شاهوردی سید ابراهیم حسینی Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت و بررسی عملکرد آن بعنوان یک جایگزین چربی پیمان مهستی صدیقه امیری محسن رادی مهرداد نیاکوثری Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی، ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح سید مهدی سیدین اردبیلی مانیا صالحی فر محمد حسین عزیزی Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - مطالعه تاثیر عصاره مالت بر افزایش رشد باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم محمد حسین مرحمتی زاده محمد کارمند علیرضا فرخی رضا رفعت جو سارا رضازاده Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیرفعال کردن سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده رضا حبیبی پور سمیه بیات Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن علی نجفی مهسا ضیابخش دیلمی حمیده کریمیان احمد رضا عابدی نیا مرجان حسینی نژاد Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - تأثیر بکارگیری هیدروکلوئیدهای گوار وکاراگینان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی نان بربری بابک غیاثی طرزی سید میثم قریشی راد بابک قنبرزاده