• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 8
  • Issue3 Vol.8
  • 3
    Issue 3 Vol. 8 Autumn 1395

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی
        علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی
        زهره موجرلو امیر حسین الهامی راد علی نجفی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی
        زهرا دولت ابادی امیر حسین الهامی راد سید هاشم اخلاقی فیض آباد سید حسین استیری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی
        رضا صفاری امیر حسین الهامی راد اسماعیل عطای صالحی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن
        وحید جمالی مریم جوکار مرضیه بلندی ابوالفضل اصلانی چقیورتی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر
        ساعده سادات سید حسینی سید ابراهیم حسینی مهناز هاشمی روان
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز
        نوشین قربانیان لیلا نوری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی
        محمد حسن کمانی امید صفری سید علی مرتضوی معصومه مهربان سنگ آتش فاطمه مسلم خلیل غفوری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای
        مهدی عبیری حسن رشیدی مرضیه بلندی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال
        مریم سروریان افشین جعفرپور
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ
        فروزان طباطبایی یزدی ابوالقاسم گلیان حیدر زرقی مهدی وریدی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده
        نادیا حسنی بایگی پروین شرایعی حسین جلالی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        13 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری‌های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس
        نوید عباسی سامان مهدوی
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login