List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی تأثیر صمغ اسفرزه بر ماندگاری و کیفیت کیک روغنی ترکیبی (گندم – سورگوم) Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورئولوژیکی نوشیدنی کیوی فراسودمند حاوی سبوس برنج Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - مطالعه و بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی چهار رقم آلو(Prunus domestica L.) Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوششهای مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیبزمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - تشخیص باقی مانده تتراسایکلین و سولفونامیدها در شیر خام شهرستان مشهد به روش الایزای رقابتی Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر های شیره انگور و خرما و عصاره انجیر خشک شده در یک خشک کن غلتکی Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - تأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد