List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی خواص مهندسی و بهینهسازی وزن هزار دانه نخود با استفاده از الگوریتم ژنتیک Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - تأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1در پنیرهای سفید و پروبیوتیک Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - بهینه سازی کشت فدبچ منابع دو کربنی جدید (اتانول و اسید استیک) در تولید فایکوسیانین بوسیله ریزجلبک اسپیرولینا Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - تأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - بررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه