• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 6
  • Issue4 Vol.6
  • 4
    Issue 4 Vol. 6 Winter 1393

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی واریته‌های ایرانی گلرنگ (Cathamus tinctorius L.)
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی اثر تحریک کنندگی پودر هسته خرمای کبکاب و مرداسنگ بر رشد مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید سرکه سیب
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی تاثیرات سینرژیستی اسانس های آویشن (Thymus vulgaris)، نعناع (.Mentha spp) و کاکوتی (Ziziphora tenuir) در جلوگیری از رشد اشرشیاکلی O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - بررسی تطابق مواد اولیه اصلی درج شده در برچسب همبرگرهای ممتاز شهر تهران توسط آنالیز مولکولی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - مطالعه‌ی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم مامایی‌
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتی‌اکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - ارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - بررسی ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 و تاثیر آن بر برخی خواص کیفی سس مایونز کم چرب پروبیوتیک
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login