List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی واریتههای ایرانی گلرنگ (Cathamus tinctorius L.) Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی اثر تحریک کنندگی پودر هسته خرمای کبکاب و مرداسنگ بر رشد مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید سرکه سیب Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی تاثیرات سینرژیستی اسانس های آویشن (Thymus vulgaris)، نعناع (.Mentha spp) و کاکوتی (Ziziphora tenuir) در جلوگیری از رشد اشرشیاکلی O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی تطابق مواد اولیه اصلی درج شده در برچسب همبرگرهای ممتاز شهر تهران توسط آنالیز مولکولی Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - مطالعهی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم مامایی Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتیاکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - ارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - بررسی ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 و تاثیر آن بر برخی خواص کیفی سس مایونز کم چرب پروبیوتیک Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی