فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی واریتههای ایرانی گلرنگ (Cathamus tinctorius L.) دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی اثر تحریک کنندگی پودر هسته خرمای کبکاب و مرداسنگ بر رشد مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید سرکه سیب دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی تاثیرات سینرژیستی اسانس های آویشن (Thymus vulgaris)، نعناع (.Mentha spp) و کاکوتی (Ziziphora tenuir) در جلوگیری از رشد اشرشیاکلی O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی تطابق مواد اولیه اصلی درج شده در برچسب همبرگرهای ممتاز شهر تهران توسط آنالیز مولکولی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مطالعهی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم مامایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتیاکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - ارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بررسی ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 و تاثیر آن بر برخی خواص کیفی سس مایونز کم چرب پروبیوتیک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی