• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 5
  • Issue3 Vol.5
  • 3
    Issue 3 Vol. 5 Autumn 1392

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - تأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - اثر بازدارندگی اسانس سرسم(Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری‌های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - ارزیابی و مقایسه‌ی ویژگی‌های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی تأثیر مدت زمان جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بررسی امکان غنی‌سازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - اثر زمان هیدرولیز ضایعات پس از پخت ماهی تن هوور (Skipjack tuna) با آنزیم آلکالاز بر راندمان بازیافت و اندازه مولکولی پروتئین‌های هیدرولیز شده
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بهینه‌سازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - بررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - مقایسه تغییرات کیفی روغن‌های سویا، پالم‌اولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - حذف بیولوژیکی آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در خوراک دام
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - تأثیر امولسیون‌ها و آنزیم لیپاز بر خواص کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login