List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - تأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - اثر بازدارندگی اسانس سرسم(Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتریهای پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - ارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی تأثیر مدت زمان جوانهزنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی امکان غنیسازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - اثر زمان هیدرولیز ضایعات پس از پخت ماهی تن هوور (Skipjack tuna) با آنزیم آلکالاز بر راندمان بازیافت و اندازه مولکولی پروتئینهای هیدرولیز شده Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بهینهسازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - بررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - مقایسه تغییرات کیفی روغنهای سویا، پالماولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - حذف بیولوژیکی آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در خوراک دام Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - تأثیر امولسیونها و آنزیم لیپاز بر خواص کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد