List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - تأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - مقایسهی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بهینهسازی فرآیند تولید عصارهی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی و مقایسهی برخی ویژگیهای بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - استفاده از اسمز در بهینهسازی فرآیند خشک کردن موز Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - بررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - تاثیر پوششهای مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه"به"