List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی و مقایسهی اثر عصارهی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - تعیین آکریلآمید در نانهای مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش LC/DAD و مطالعه تاثیر عصاره رزماری بر تشکیل آن Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی ویژگیهای فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری) Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - تعیین انتروتوکسین های استافیلوکوکوس ارئوس در شیر گاو، گوسفند، بز و شتر به روش الایزا Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایهی نازک فلفل دلمهای Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی روشهای پوستگیری سورگوم دانهای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیهی نان Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - پایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی اثرات ضدباکتریایی عصارهی تازهی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - بررسی خواص عملکردی کنسانترهی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطهی ایزوالکتریک Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - بررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش PCR.M Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - ارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگیهای کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هستهی انار منطقهی سبزوار