List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکوشیمیایی سبوس برنج ایرانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگیهای کمّی و کیفی نان بربری نیمه حجیم Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، حسی وخروج روغن از بافت کرهی کنجد Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - آنالیز شیمیایی محتوای گوگردی و عناصر سنگین موجود در چند نشان تجاری از نوشابههای گازدار Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوهی آلبالو- زرشک Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزولهی پروتئین سویا، کنستانترهی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقههای گلابی (Pyrus communis) Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - کاربرد شبکهی عصبی مصنوعی در پیشبینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیهای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بهینهسازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri) Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - بررسی سینتیک خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - ارزیابی اثر فرآیند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریتهی جو استان گلستان Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - اثر صمغ دانهی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب