List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بهینهسازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپسهای سیبزمینی موجود در بازار ایران Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - تعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیرهای پلیمراز Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - کاربرد روش ترکیبی اولتراسوند-اسمز جهت افزایش فرآیند انتقال جرم در بافت ترب Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانهی شاهی و صمغ گزانتان Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانهی جو لاینهای برتر استان گلستان Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی سینتیک خشک کردن برشهای میوهی به (Cydoniaoblonga) با روش جابهجایی هوای داغ Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی تاثیر جنس بستهبندی و شرایط خلاء بر خواص کیفی پستهی خام خشک شده در طی انبارداری