• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 4
  • Issue1 Vol.4
  • 1
    Issue 1 Vol. 4 Spring 1391

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بهینه‌سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپس‌های سیب‌زمینی موجود در بازار ایران
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - تعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیره‌ای پلیمراز
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - کاربرد روش ترکیبی اولتراسوند-اسمز جهت افزایش فرآیند انتقال جرم در بافت ترب
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه‌ی شاهی و صمغ گزانتان
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه‌ی جو لاین‌های برتر استان گلستان
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بررسی سینتیک خشک کردن برش‌های میوه‌ی به (Cydoniaoblonga) با روش جابه‌جایی هوای داغ
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی تاثیر جنس بسته‌بندی و شرایط خلاء بر خواص کیفی پسته‌‌ی خام خشک شده در طی انبارداری
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login