List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آردگندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی پارامترهای مؤثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - تأثیر موسیلاژ دانهی ریحان بر ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری دوغ Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - پیشبینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در طی فرآوری Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - پایش فرآیند آبگیری میوهی بِه در محلولهای اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - استخراج فاز مایع چربی دنبهی گوسفند به روش فراکسیونگیری با حلال و مقایسهی ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونهی تجارتی روغن مایع Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - تعیین شرایط بهینهی فرایند سرخ کردن تحت خلاء کدو حلوایی Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی تأثیر تعداد سلول سوماتیک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پنیر گوسفندی