• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 3
  • Issue3 Vol.3
  • 3
    Issue 3 Vol. 3 Autumn 1390

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آردگندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی پارامترهای مؤثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - تأثیر موسیلاژ دانه‌ی ریحان بر ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری دوغ
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - پیش‌بینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی در طی فرآوری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - پایش فرآیند آبگیری میوه‌ی بِه در محلول‌های اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - استخراج فاز مایع چربی دنبه‌ی گوسفند به روش فراکسیون‌گیری با حلال و مقایسه‌ی ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونه‌ی تجارتی روغن مایع
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - تعیین شرایط بهینه‌ی فرایند سرخ کردن تحت خلاء کدو حلوایی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی تأثیر تعداد سلول سوماتیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پنیر گوسفندی
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login