• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 1
  • Issue2 Vol.1
  • 2
    Issue 2 Vol. 1 Autumn 1388

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی ، پایداری تعلیق ، تندی و ویژگی های حسی سس مایونز
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال 1388
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login