List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی ، پایداری تعلیق ، تندی و ویژگی های حسی سس مایونز Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال 1388 Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی