List of articles (by subject) Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - Evaluation of Antioxidant and Functional Properties of Hydrolyzed Protein from Chlorella Vulgaris by Enzymatic Hydrolysis Shima Taghdiri Mojgan Emteyazjoo Mohammad Hossein Azizi Peiman Ariayi Marjaneh Sedaghati 10.30495/jfst.2022.1954308.1781 Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - Application of a Dispersive liquid-liquid Microextraction Coupled to Gas Chromatography for Determination of rganophosphorous Pesticides in Fruit Juice MohammadReza Afshar Moghaddam Jalil Khandaghi 10.30495/jfst.2021.684149 20.1001.1.24234966.1401.14.3.7.2 Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی ویژگی های فیلم خوراکی بر پایه نانو سلولز باکتریایی اکسید شده با روش TEMPO حاوی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از میوه درخت کاج نجم الدین پیرویسی پیمان آریایی مهرو اسماعیلی محمد احمدی 10.30495/jfst.2022.1971387.1829