List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئینهای آب پنیر Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه و مرزنگوش بر Escherichia coli، Salmonella typhi و Pseudomonas aeruginosa Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - تحلیل انرژی خشک کن ترکیبی بستر سیال-ثابت Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی خصوصیات مالتسازی سه دانهی غلاتی جو پوشینهدار، گندم و تریتیکاله Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - تعیین سینیتیک تجزیه آسپارتام در شربت آلبالوی رژیمی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - برخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه خرمالو رقم خرمندی Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آنها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - مطالعهی ریختشناسی و خواص بازدارندگی نسبت به رطوبت فیلم بیونانوکامپوزیت زیست تخریبپذیر نشاسته -CMC - نانورس Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - ارزیابی تنوع فراکسیونهای نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود(Cicer arietinum L. ) Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی