• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 5
  • Issue4 Vol.5
  • 4
    Issue 4 Vol. 5 Winter 1392

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئین‌های آب پنیر
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه و مرزنگوش بر Escherichia coli، Salmonella typhi و Pseudomonas aeruginosa
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - تحلیل انرژی خشک کن ترکیبی بستر سیال-ثابت
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی خصوصیات مالت‌سازی سه دانه‌ی غلاتی جو پوشینه‌دار، گندم و تریتیکاله
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - تعیین سینیتیک تجزیه آسپارتام در شربت آلبالوی رژیمی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - برخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه خرمالو رقم خرمندی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آن‌ها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - مطالعه‌ی ریخت‌شناسی و خواص بازدارندگی نسبت به رطوبت فیلم بیونانوکامپوزیت زیست تخریب‌پذیر نشاسته -CMC - نانورس
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - ارزیابی تنوع فراکسیون‌های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود(Cicer arietinum L. )
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login