List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - سنجش میزان محتوی فنول کل و فعالیت ضداکسایشی در قسمتهای مختلف میوه بنه (Pistacia atlantica subsp. Kurdica) علی اصغر حاتم نیا پرویز ملک زاده 20.1001.1.76712423.1394.10.37.1.9 Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - تأثیر اسیدآمینه L-آرژینین بر ریزش میوه و برخی پارامترهای فیزیولوژیکی در پسته رقم احمدآقایی (Ahmad-Aghaei Pistacia vera cv ) مریم اسلامی نژاد فاطمه نصیبی خسرو منوچهر کلانتری مسعود خضری 20.1001.1.76712423.1394.10.37.2.0 Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه دارویی سنجد ( Elaeagnus angustifolia L.) در 4 رویشگاه مختلف استان خراسان رضوی لاله سعادتمند مه لقا قربانلی مریم نیاکان 20.1001.1.76712423.1394.10.37.3.1 Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی میزان تولید اکسین و برخی رنگدانههای فتوسنتزی در سویههای سیانوباکتری هتروسیستدار جدا شده از شالیزارهای غرب استان مازندران امیر علی کلیایی قربانعلی نعمت زاده ندا سلطانی شادمان شکروی 20.1001.1.76712423.1394.10.37.4.2 Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی اثر اوره، روی و آهن بر شاخصهای مرفولوژی و فیزیولوژی انگور مرجان آشوری منوچهر کلهر ابوالفضل لولایی احمد ارشادی 20.1001.1.76712423.1394.10.37.5.3 Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - استخراج و تعیین ترکیبات تشکیلدهنده اسانس گونه گیاهی مرزه اورامانی Satureja avromanica Maroofi از کردستان فرحناز هوشیدری فاطمه سفیدکن محمود نادری قدرت اله طوقی 20.1001.1.76712423.1394.10.37.6.4 Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی پاسخهای اکوفیزیولوژیکی جلبک Anabaena sp. FS76 جمعآوری شده از شالیزارهای استان گلستان به اثرات توام غلظت دیاکسید کربن معدنی محلول و pHدر محدودیت افراطی شدت نور حمیده سادات امیرلطیفی شادمان شکروی 20.1001.1.76712423.1394.10.37.7.5 Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی اثر انواع مختلف اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی پسته رقم عباسعلی حسین افشاری مجید پور علی صادق ساجدی حسین حکم آبادی 20.1001.1.76712423.1394.10.37.8.6