List of Articles Kian Pahlevan Afshari Article 1 - The effect of pasteurization by ultrasound and thermal method on the color and microbial properties of grape juice 10.30495/fh.2022.65884.1101 Ghazaleh Abdollahi Moghaddam Masouleh Leila Nateghi Kian Pahlevan Afshari Food and Health , Issue 4 , Year , Summer 2022 Article 2 - کاربرد پروتئینهای هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبکها جهت غنیسازی مواد غذایی Sara Jafari Rad leila Nateghi Masoumeh Moslemi Kian Pahlevan Afshari Journal of Food Safety and Processing , Issue 5 , Year , Winter 2022 Article 3 - بررسیامکانجایگزینینیتریتسدیم با رنگدانهیکروسین و اسانسپاپریکا در سوسیسهلندی70 درصدگوشتمرغ و ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی و حسی 20.1001.1.24234966.1402.15.2.7.7 10.30495/jfst.2021.1911292.1673 Sepideh Soltani Leila Nateghi Kian Pahlevan Afshari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2024