• Home
  • بتول فقیه آرام

    List of Articles بتول فقیه آرام


  • Article

    1 - ارائه الگوی بالندگی مدیران آموزشی بر پایه فرهنگ سازمانی ایرانی اسلامی در نظام آموزشی(مورد مطالعه: مدیران دبیرستان های استان مرکزی)
    Sociological Researches , Issue 1 , Year , Summer 2023
    موضوع پژوهش حاضرارائه الگوی بالندگی مدیران آموزشی بر پایه فرهنگ سازمانی ایرانی اسلامی در نظام آموزشی بود. روش تحقیق پژوهش حاضر ترکیبی از نوع تحقیقات کیفی و کمی می‌باشد. جامعه آماری در بخش کیفی نظریه پردازی زمینه بنیان بود. ابتدا در بخش تحلیل محتوی مقاله ها دسته بندی و ت More
    موضوع پژوهش حاضرارائه الگوی بالندگی مدیران آموزشی بر پایه فرهنگ سازمانی ایرانی اسلامی در نظام آموزشی بود. روش تحقیق پژوهش حاضر ترکیبی از نوع تحقیقات کیفی و کمی می‌باشد. جامعه آماری در بخش کیفی نظریه پردازی زمینه بنیان بود. ابتدا در بخش تحلیل محتوی مقاله ها دسته بندی و تحلیل شدند که 95 مقاله داخلی و خارجی شاخص های اساسی استخراج شد، سپس سوال های پرسشنامه زیر نظر کمیته علمی طراحی و بصورت مصاحبه نیمه ساختار یافته با 30 خبرگان از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی که 15 سال سابقه کار داشتند ارسال و با استفاده از تکنیک دلفی در 3 مرحله تحلیل شد. در بخش کمی جامعه آماری 175 نفر از مدیران و معاونان آموزشی دبیرستان های استان مرکزی بودند روش نمونه گیری هدفمند قضاوتی بود که بر اساس جدول مورگان 118 نفر به عنوان نمونه و به پرسشنامه با ضریب آلفای کرونباخ 86/0 درصد پاسخ دادند. برای تجزیه و تحلیل داد های بخش کیفی از آزمون ضریب توافق کندال و در بخش کمی جهت تایید تحلیل عاملی و مدلسازی معادلات ساختاری نرم افزار Lisrelاستفاده شد.نتایج مطالعه حاضر نشان داد در مصاحبه با خبرگان توافق بالاتر از 85 /0 درصد وجود داشت.در هر دو بخش کیفی و کمی مشخص شد که ابعاد بالندگی رهبر؛ بالندگی فردی؛بالندگی ،حرفه ای؛بالندگی سازمانی؛بالندگی اجتماعی/فرهنگی ؛بالندگی اقتصادی /سیلسی در بالندگی سازمانی در فرهنگ ایرانی اسلامی موثر است . Manuscript profile

  • Article

    2 - تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت‌ آرد و نان تولیدی
    Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 4 , Year , Winter 2023
    این‌ تحقیق‌ به‌ منظور بررسی‌ اثر تغییر درصد اندازه‌ ذرات‌ آرد بر روی شاخصهای کیفی‌ و رئولوژیکی‌ آرد و نان‌ تولیدی انجام‌ گردید. آرد مورد نظر از واریته‌ گندم‌ N87-20 تهیه‌ شده‌ و توسط‌ الک‌ شیکر به‌ سه‌ قسمت‌ اندازه‌ ذرات‌ تقسیم‌ بندی شد. ٦ تیمار شامل‌ درصد های آرد روی ا More
    این‌ تحقیق‌ به‌ منظور بررسی‌ اثر تغییر درصد اندازه‌ ذرات‌ آرد بر روی شاخصهای کیفی‌ و رئولوژیکی‌ آرد و نان‌ تولیدی انجام‌ گردید. آرد مورد نظر از واریته‌ گندم‌ N87-20 تهیه‌ شده‌ و توسط‌ الک‌ شیکر به‌ سه‌ قسمت‌ اندازه‌ ذرات‌ تقسیم‌ بندی شد. ٦ تیمار شامل‌ درصد های آرد روی الک‌ ١٨٠ میکرون‌، روی الک‌ ١٢٥ میکرون‌ و زیر الک‌ از ١٢٥ میکرون‌ به‌ ترتیب‌: تیمار ١ نمونه‌ شاهد( ١٨ درصد، ٣٠ درصد، ٥٢ درصد)، تیمار شماره‌ ٢(١٠درصد، ٤٠ درصد، ٥٠ درصد)، تیمار شماره‌ ٣ ( ٢٥ درصد، ١٠ درصد، ٦٥ درصد) ، تیمار شماره‌ ٤( ٢٠درصد، ٢٠ درصد، ٦٠ درصد) ، تیمار شماره‌ ٥(١٥ درصد، ١٥ درصد، ٧٠ درصد ) و تیمار شماره‌ ٦(٢٥ درصد، ٣٠ درصد، ٤٥ درصد) بود. نتایج‌ نشان‌ داد که‌ تیمارهای مورد بررسی‌ بر درصد گلوتن‌ مرطوب‌، درصد گلوتن‌ خشک‌، درصد خاکستر، درصد پروتئین‌، L* و a* آرد تولیدی و خصوصیات‌ حسی‌ و تخلخل‌ نان‌ تولیدی اثر معنی‌ داری ندارد ولی‌ بر اندیس‌ گلوتن‌، زلنی‌، عدد فالینگ‌، شاخص‌ رنگی‌ b* آرد و شاخص‌های رنگی‌ L*، a* و b* نان‌ تولیدی اثر معنی‌ داری نشان‌ دادو در نهایت‌ با توجه‌ به‌ اینکه‌ تیمار ٥ دارای بالاترین‌ عدد زلنی‌، اندیس‌ گلوتن‌ و امتیازات‌ شاخص‌های حسی‌ می‌باشد بعنوان‌ بهترین‌ تیمار معرفی‌ می‌شود. Manuscript profile