List of Articles محمدرضا سعیدی اصل Article 1 - بررسی تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانههای کنجد امیر عبدالهی مسعود شفافیی زنوزیان محمدرضا سعیدی اصل محمد آرمین عادل بیگ بابایی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 2 - مقایسهیاثر استفاده از آردگندم سنزده باآنزیم پروتئاز میکروبیدرتولید وافل 20.1001.1.24234966.1402.15.2.11.1 10.30495/jfst.2021.1910902.1671 Hassan Ekramian Mohammadreza Saeedi Asl Mahdi Karimi Zahra shikholeslami Ahmad Pedram Nia Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2024