List of Articles سحر جلیلی Article 1 - مقایسه اثرات زمان در عملکرد آنتیاکسیدان طبیعی و مصنوعی (اسید آسکوربیک و بوتیل هیدروکسی آنیزول) بر فیله ماهی خنو خاکستری (Diagramma pictum) در طول دوره انجماد سحر جلیلی* معالم عربی Journal of Renewable Natural Resources Research , Issue 30 , Year , Autumn_Winter 2019 Article 2 - مقایسه عملکرد ویتامین (ث) و بوتیل هیدروکسی آنیزول بر کنترل شاخص های فساد چربی در فیله ماهی دریایی ( Diagramma pictum) درطول دوره انجماد(18ċ-) به مدت 4 ماه 20.1001.1.24234966.1401.14.2.2.5 10.30495/jfst.2021.684129 Sahar Jalili Maalem Arabi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 3 - ارزیابیکیفی و بیوشیمیایی فیش فینگر تهیه شده از ماهیکوترساده (Sphyraena jello) درطول نگهداری در سردخانه (ċ۱۸-) به مدت چهارماه 10.30495/jfst.2022.1937481.1743 Sahar Jalili Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1403 Article 4 - بررسی میزان تجمع فلزات سنگین ( نیکل، جیوه و کادمیوم) در بافت عضله و پوست ماهی صبور Tanoalosa ilisha در استان خوزستان sahar jalili S. Rahimi , Issue 2 , Year , Autumn 2018 Article 5 - Water Quality Assessment Based on HFB I& BMWP Index In Karoon River ,Khouzestan Provience, (Northwest of Persian Gulf) 10.22034/ap.2020.1877482.1047 sahar jalili Anthropogenic Pollution , Issue 1 , Year , Winter 2020