فهرس المقالات سحر جلیلی المقاله 1 - مقایسه اثرات زمان در عملکرد آنتیاکسیدان طبیعی و مصنوعی (اسید آسکوربیک و بوتیل هیدروکسی آنیزول) بر فیله ماهی خنو خاکستری (Diagramma pictum) در طول دوره انجماد سحر جلیلی* معالم عربی تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده , العدد 30 , السنة 9 , پاییز-زمستان 1397 المقاله 2 - مقایسه عملکرد ویتامین (ث) و بوتیل هیدروکسی آنیزول بر کنترل شاخص های فساد چربی در فیله ماهی دریایی ( Diagramma pictum) درطول دوره انجماد(18ċ-) به مدت 4 ماه 20.1001.1.24234966.1401.14.2.2.5 10.30495/jfst.2021.684129 سحر جلیلی معالم عربی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401 المقاله 3 - ارزیابیکیفی و بیوشیمیایی فیش فینگر تهیه شده از ماهیکوترساده (Sphyraena jello) درطول نگهداری در سردخانه (ċ۱۸-) به مدت چهارماه 10.30495/jfst.2022.1937481.1743 سحر جلیلی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 16 , تابستان 1403 المقاله 4 - بررسی میزان تجمع فلزات سنگین ( نیکل، جیوه و کادمیوم) در بافت عضله و پوست ماهی صبور Tanoalosa ilisha در استان خوزستان سحر جلیلی سپیده رحیمی پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 2 , السنة 13 , تابستان 1397 المقاله 5 - Water Quality Assessment Based on HFB I& BMWP Index In Karoon River ,Khouzestan Provience, (Northwest of Persian Gulf) 10.22034/ap.2020.1877482.1047 sahar jalili Anthropogenic Pollution , العدد 1 , السنة 4 , زمستان 2020