• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • سحر جلیلی

    فهرس المقالات سحر جلیلی


  • المقاله

    1 - مقایسه اثرات زمان در عملکرد آنتی‌اکسیدان طبیعی و مصنوعی (اسید آسکوربیک و بوتیل هیدروکسی آنیزول) بر فیله ماهی خنو خاکستری (Diagramma pictum) در طول دوره انجماد
    سحر جلیلی* معالم عربی
    تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده , العدد 30 , السنة 9 , پاییز-زمستان 1397

  • المقاله

    2 - مقایسه عملکرد ویتامین (ث) و بوتیل هیدروکسی آنیزول بر کنترل شاخص های فساد چربی در فیله ماهی دریایی ( Diagramma pictum) درطول دوره انجماد(18ċ-) به مدت 4 ماه
    20.1001.1.24234966.1401.14.2.2.5
    10.30495/jfst.2021.684129
    سحر جلیلی معالم عربی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401

  • المقاله

    3 - ارزیابی‌کیفی و بیوشیمیایی فیش فینگر تهیه شده از ماهی‌کوتر‌ساده (Sphyraena jello) در‌طول نگهداری در سردخانه (ċ۱۸-) به مدت چهار‌ماه
    10.30495/jfst.2022.1937481.1743
    سحر جلیلی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 60 , السنة 16 , تابستان 1403

  • المقاله

    4 - تاثیر انواع افزودنی ها بر شاخص های حسی ماریناد سرد تولید شده از کفشک تیز دندان (Psettodes erumei) و زمین کن دم نواری (Platycephalus indicusدر طول زمان ماندگاری درĊ۴
    10.71810/jfst.2024.1004794
    سحر جلیلی هاجر حیاتی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا

  • المقاله

    5 - بررسی میزان تجمع فلزات سنگین ( نیکل، جیوه و کادمیوم) در بافت عضله و پوست ماهی صبور Tanoalosa ilisha در استان خوزستان
    سحر جلیلی سپیده رحیمی
    پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 2 , السنة 13 , تابستان 1397

  • المقاله

    6 - Water Quality Assessment Based on HFB I& BMWP Index In Karoon River ,Khouzestan Provience, (Northwest of Persian Gulf)
    10.22034/ap.2020.1877482.1047
    sahar jalili
    Anthropogenic Pollution , العدد 1 , السنة 4 , زمستان 2020

  • المقاله

    7 - Investigation of biocomposite film properties based on Saragassum heris brown algae and Plantago psyllium hydrocolloids
    Somayeh Sedaghatfar Mozhgan Emtyazjoo Fariba Zamani Sahar Jalili
    Food and Health , العدد 1 , السنة 7 , تابستان 2024

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول