Subject Areas :
حسن رشیدی
1
(
استادیار، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
)
فوژان خراسانیان
2
(
دانشجوی کارشناسی ارشد فراورده های نوین لبنی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
)
مسعود نجف نجفی
3
(
استادیار، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
)
Keywords:
Abstract :
خصوصیات آن.دومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی تهران.موسسه عالی مهر اروند.
16 .موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. 1385.روش اندازه گیری اسیدیته.استاندارد ملی ایران.شماره 2852 .چاپ اول .
28.Caparino, O.A., Tang, J., Nindo.C.I., Sablani, S. S., Power.J.R., and fellman ,J.K.2012. Effect of drying method of the physical properties and microstructures of mango powder. J. of food engineering,111,135-138.
29.Goff, H.D., and Davidson,V.J.1992.Flow characteristics and holding time calculations office cream mix in HTST holding tubes. J. of food protection,55:34-37.
31.Lim, c.w. No, m.h.2010.Effect of flaxseed oil towards physicochemical and sensory characteristic of reduced fat ice cream and its stability ice cream up on storage. International food research journal 17:393-403.
32 .Rubilar, M., Gutierrez, C. Verdugo, M., Shene, C and sineiro, J.2010.Flaxeed as a source of functional ingredients. Soil science, Plant nutrition,10:373-377.
33.Strandas, C. 2008.The phenolic complex in flaxseed, analysis, structural features and bioactivity, doctoral thesis, Swedish university of agricultural sciences.pp.1-41.