Subject Areas :
الهه رازقندی
1
(
گروه علوم و صنایع غذایی،واحدسبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار،ایران
)
امرحسین الهامی راد
2
(
دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی ،واحد سبزوار،
دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار،ایران
)
علیرضا قدس ولی
3
(
دانشیار پژوهش بخش تحقیقات فنی و مهندسی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گلستان
)
سید حسین استیری
4
(
گروه علوم و صنایع غذایی ،واحد سبزوار،
دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار،ایران
)
سارا آقاجانزاده سورکی
5
(
دانشجوی دکتری مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
)
حمید بخش آبادی
6
(
عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
)
Keywords:
Abstract :