Subject Areas :
مهدی نیک فرجام
1
(
دانشجوی دکتری صنایع غذایی، واحد بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
)
سید محمد علی رضوی
2
(
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران.
)
محمد حسین حداد خداپرست
3
(
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران.
)
خلیل بهزاد
4
(
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران.
)
مصطفی شهیدی نوقابی
5
(
گروه ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران..
)
جواد فیضی
6
(
گروه ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران.
)
Keywords:
Abstract :