Production of Functional Yazdi Cake Enriched with Green Tea Extract
Subject Areas :
Zahra Latifi
1
(
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران.
)
Elahe Bahramian
2
(
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران.
)
Saba Sabbaghpour Langeroudi
3
(
دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد دامغان، دانشگاه آزاد اسلامی، دامغان، ایران.
)
Romina Mohebbi
4
(
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، ساری، ایران.
طبیعی، ساری، ایران
)
Mahsa Esmaeil Ramaji
5
(
دانشجوی دکتری ، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، واحد نور، دانشگاه آزاد اسلامی، نور، ایران.
)
Milad Danesh Nia
6
(
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران.
)
Keywords:
Abstract :
_||_