Subject Areas :
حسن
محمدی آراسته
1
(دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار ، ایران)
عبدالرضا
میرچولی برازق
2
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار ، ایران)
موسی الرضا
هوشمند دلیر
3
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار ، ایران)
Keywords:
Abstract :
8 . کریمی، ر.، میرزایی، ف.، رسولی، م. 1396. فنولیک اسیدها، فلاونوئیدها، ظرفیت آنتی اکسیدانی و عنصرهای معدنی میوه پنج رقم انگور، مجله علوم و فن آوری باغبانی ایران. جلد 18، شماره 1، صفحه 102-89 .
15.موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران .1396 . ویژگی ها و روش های آزمون های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودرهای مختلف ، شماره5234
24- Food and Agricultural Organization (FAO). 2011. .