Comparison of Some Biological Properties of Honey in Damavand and Izeh Regions Using Satellite Images to Identify Astragalus and Thyme Species
Subject Areas :
Sepideh Monirnezhad
1
(دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، واحد رودهن، دانشگاه آزاد اسلامی، رودهن، ایران)
Marjan Nouri
2
(استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد رودهن، دانشگاه آزاد اسلامی، رودهن، ایران)
Roghayyeh Khaghani
3
(استادیار، گروه خاکشناسی، دانشکده کشاورزی، واحد رودهن، دانشگاه آزاد اسلامی، رودهن، ایران)
Keywords:
Abstract :
تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی. نشریه ی نوآوری در علوم و فناوری غذایی. جلد 10، شماره 3، 31-23.
_||_