Comparison of Antibacterial Effects of Chitosan and Carboxy Methyl Cellulose Hydrogels Containing Garlic Extract on Staphylococcus aureus, Escherichia coli and Pseudomonas aeruginosa
Subject Areas :
Mahdi Shahriarinour
1
,
Faten Divsar
2
,
Farimah Khoshabari
3
,
Seyyedeh Marzieh Mirahmadi
4
,
Zahra Babaei Kasmaei
5
1 - گروه میکروبیولوژی، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران
2 - گروه شیمی، دانشگاه پیام نور،تهران، ایران.
3 - گروه میکروبیولوژی، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران
4 - گروه شیمی، دانشگاه پیام نور،تهران، ایران.
5 - گروه میکروبیولوژی، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران
Keywords:
Abstract :
_||_