Subject Areas :
منیژه حیدری 1 , مهراب یادگاری 2 , زریر سعیدی 3 , هومان مولوی 4
1 - 1- گروه زراعت و گیاهان دارویی، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران
2 - 1- گروه زراعت و گیاهان دارویی، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران
3 - 1- گروه زراعت و گیاهان دارویی، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران
2- مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان چهارمحال و بختیاری، شهرکرد، ایران.
4 - 3- گروه علوم و صنایع غذایی، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران
Keywords:
Abstract :
1. امین پور، ع. و جعفری، ر. 1378. متداولترین گیاهان دارویی سنتی ایران. معاونت پژوهش معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی. 264-265.
2. پایان، ر. 1380. مقدمهای به تکنولوژی فرآوردههای غلات. مجله غلات، 5-1.
3. پورمحمدی، ک.، اعلمی، م.، شاهدی، م. و صادقی، ع. 1388. مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیائی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار. نشر پژوهشهای صنایع غذایی ایران. 163-171.
4. داروغه، ف.، برزگر، م. و سحری، م.ع. 1390. اثر آنتی اکسیدانی اسانس زیره سیاه در کیک. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی.
5. فهیم ادیب اصیل، الف.، عطای صالحی، الف.، شیخ الاسلامی، ز.، کریمی، م. و قیافه داودی، م. 1394. بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیات حسی و تغذیه ای نان بربری. مجله علمی پژوهشی علوم و فن آوری غذایی. 2(2): 1-9.
6. مجذوبی، م.، مرتضوی، ح.، اسدی، ح. و نعمت اللهی، ز. 1390. تأثیر و کاربرد آرد بلوط بر خصوصیات خمیر و نان حجیم. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران.
7. هجری ظریفی، س.، حداد خداپرست، م.ح.، شیخ الاسلامی، ز.، شفافی زنوزیان، م. و پورفرزاد. ا. 1392. بررسی تأثیر جوانهی هسته خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری. مجله علمی پژوهشی نوآوری در علوم و فنآوری غذایی. 6 (1): 25-32.
8. یارمند، م. س. و سیدین اردبیلی، س.م. 1384. اثر گلوتن و آرد مالت جو بر روی بیاتی و کیفیت نان بربری. مجله علوم کشاورزی ایران. 602-591.
9. یزدانپناه، الف.، حجتالاسلامی، م.، مولوی، ه. و سجادی، ح. 1392. بررسی پارامترهای آرد و بافت نان باگت تازه با ترکیبی از آرد میوه بلوط. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دانشگاه شیراز.
10. Abdelghafor, R.F., Mustafa, A.I., Ibrahim, A.M.H. and Krishnan, P.G. 2011. Quality of bread from composite flour of sorghum and hard white winter wheat. Adv J Food Sci Tech. 3(1): 9-15.
11. Collar, C., Rosell, C.M., Muguerza, B. and Moulay, L. 2009. Bread making performance and keeping behavior of cocoa-soluble fiber-enriched wheat breads. Food Sci Tech Inter. 15(1):79-87.
12. Das, L., Raychaudhuri, U. and Chakraborty, R. 2013. Fortification of white bread with fennel seeds. Food Sci Biotech. 51(3): 434-440.
13. Das, L. and Raychaudhuri, U. 2012. Suplementation of common white bread with coriander leaf powder. Food Sci Biotech. 21: 125-433.
14. Gomez, M., Ronda, F., Blanco, C.A., Caballero, P.A. and Apestegua, A. 2003. Effect of dietary fibre on dough rheology and bread quality. Europ Food Res Tech. 216: 51-56.
15. Ikpeme, E., Eneji, Ch. and Igile, G. 2012. Nutritional and organoleptic properties of wheat Triticum aestivum and beniseed Sesame indicum composite flour baked foods. J Food Res. 3(1):14-22.
16. Joel, N., Abdulraheem, L.O. and Zakaria, U.M. 2011. Evaluation of the nutritional and sensory quality of function bread produced from whole wheat and soyabean flour blend. Afr J Food Sci. 5(8): 466-472.
17. Kamaliya, M.K. and Kamaliya, K.B. 2001. Baking Science and Industry. Vol I and II, M.K. Kamaliya (Ed.), Anand Publisher, Cal cutta, India.
18. Nanditha, B. and Prabhasankar, P. 2009. Antioxidants in bakery products: a review. Critical Rev Food Sci Nut. 49(1): 1-27.
19. Ng, S.H. and Wan Rosli, W.I. 2013. Effect of the corn silk addition in yeast bread: investigation on nutrition compositions, textural properties and sensory acceptability. Inter Food Res J. 20(1): 339-345.
20. Nigam, V. and Nambiar, V.S. 2015. Recent trends in modification of wheat bread as functional bread – a review. Inter J Innovative Res Study. 4(4): 128-148.
21. Pastuszka, D., Gambus, H., Ziobrom, R., Mickowskam, B. and Buksa, K. 2012. Quality and nutritional value of wheat bread with a prepration of oat porotin. J Microb Biotech Food Sci. I: 980-987.
22. Peng, X., Ma, J., Cheng, K.W., Jiang, Y., Chen, F. and Wang, M. 2010. The effects of grape seed extract fortification on the antioxidant activity and quality attributes of bread. Food Chemist. 119(1): 49-53.
23. Sanful, R.E. and Darko, S. 2010. Utilization of soybean flour in the production of bread. Pakistan J Nut. 9(8): 815-818.
24. See, E.F., Wan Nadiah, W.A. and Noor Aziah, A.A. 2007. Physicochemical and sensory evaluation of breads supplemented with pumpkin flour. Asian Food J. 14(2): 123-130.
25. Seleem, H.A. and Mohamed, Z.E. 2014. Influence of some medicinal and aromatic plants addition on pan bread quality. Word J Dairy Food Sci. (9)2: 299-307.
26. Sengov, L.A. and Gernah, D.L. 2012. Effect of Moringa oleifera leaf powder supplementation on the quality characteristics of wheat bread. Inter J Food Sci Nut. 1(1): 1-5.
27. Siddiq, M., Nasir, M., Ravi, R., Butt, M.S. and Dolan, K.D. 2009. Effect of defatted maize germ flour addition on the physical and sensory quality of wheat bread. Food Sci Tech. 42(2): 464-470.
28. Sivam, A.S., Sun-Waterhouse, D., Quek, S.Y. and Perera, C.O. 2010. Properties of bread dough with added fibre polysaccharides and phenolic antioxidants: a review. J Food Sci. 75: 163–174.
29. Škrbic, B., Snezana Milovac, A., Dejan Dodig, B. and Bojana Filipcev, C. 2009. Effects of hullless barley flour and flakes on bread nutritional composition and sensory properties. Food Chemist. 115: 982-988
30. Suchowilska, E., Wiwart, M., Kandler, W. and Krska, R. 2012. A comparison of macro and microelement concentrations in the whole grain of four Triticum species. Plant Soil Environ. 58(3): 141-147.
31. Tsai, C., Sugiyama, J., Shibata, M., Kokawa, M., Fujita, K. and Tsuta, M.M. 2012. Change in the texture and viscoelasthc propertis or bread containing rice porridge during storage. Bios Biotech Biochemist. 76(2): 331-335.
32. Wanyo, P., Chomnawang, C. and Siriamornpun, S. 2009. Substitution of wheat flour with rice flour and rice bran in flake products: effects on chemical, physical and antioxidant properties. World App Sci J. 7: 49–56.