The Effect of Nano-liposomes and Microcoating Bacteria at Different Levels of Microencapsulation on Bacterial Viability During Storage
Subject Areas :
Naeimeh
Karamooz
1
(گروه علوم وصنایع غذایی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان ،ایران ،قوچان)
Ali
Mohammadi Sani
2
(گروه علوم وصنایع غذایی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان ،ایران ،قوچان)
Elham
Mahdian
3
(گروه علوم وصنایع غذایی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان ،ایران ،قوچان)
Akram
Arianfar
4
(گروه علوم وصنایع غذایی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان ،ایران ،قوچان)
Keywords:
Abstract :
_||_