Subject Areas :
فاطمه پورحاجی
1
(دانش آموخته ی دکتری ،گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشکده کشاورزی ، دانشگاه فردوسی مشهد ،مشهد ،ایران)
فریده طباطبایی
2
(گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشکده کشاورزی ، دانشگاه فردوسی مشهد ،مشهد ،ایران)
سید علی مرتضوی
3
(گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشکده کشاورزی ، دانشگاه فردوسی مشهد ،مشهد ،ایران)
محبت محبی
4
(گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشکده کشاورزی ، دانشگاه فردوسی مشهد ،مشهد ،ایران)
مصطفی مظاهری
5
(گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشکده کشاورزی ، دانشگاه فردوسی مشهد ،مشهد ،ایران)
Keywords:
Abstract :