فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگیهای کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز محسن مختاریان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب فروغ شواخی رقیه سکوتی فر سلاله پروین نژاد آیدا دادخواه دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - جداسازی و شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم سویه C2 تولید کننده باکتریوسین با طیف فعالیت ضدباکتریایی وسیع از لبنیات محلی زرند محمد خدایی شهلا سلطانی نژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج عطیه امینی محمد فاضل هاجر عباسی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی اکرم آریان فر مریم سردرودیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان سینوش همت زاده دستگردی محمد حجت الاسلامی اورنگ عیوض زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره زهرا ایزدی علی نصیرپور محبوبه استادزاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد برنج مهنوش افشار علیرضا بصیری اکرم شریفی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول حمید توکلی پور حامد فاطمیان ارزو فتح ابادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی عملکرد تصفیه بیولوژیکی و تاثیر زمان های ازن زنی بر پس آب مجتمع صنعتی گوشت مشهد رامین رهبری محمد جواد وریدی علی شریف مهدی نصیری محلاتی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ حمید بخش آبادی معصومه مقیمی سید حسین استیری زهرا دولت آبادی محمد مسعود حفیظ دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ احمد پدرام نیا سید علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 13 - تأثیر ایزوله پروتئینی آبپنیر بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیمچرب عرفان دانش حسین جوینده مصطفی گودرزی