فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تاثیر جوانه کینوا بر ویژگیهای پنیر بدون آب پنیر (wheyless cheese) مهسا کریم پور سهرقه افشین جوادی شهین زمردی نویده انرجان 10.30495/jfh.2023.1984887.1399 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - اثرات اندوفیتهای آویشن (Thyme) لردگان روی باکتری شیگلا سونئی و قارچ کاندیدا آلبیکنس سمیه شاهرخ شهرکی محمد خدادادی اعظم مختاری 10.30495/jfh.2023.1978116.1389 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تعیین میزان شیوع گونههای ویبریو در ماهیها و میگوهای صید شده در شهرستان قشم، ایران ابراهیم رحیمی محمدامین حیدرزادی نجمه واحد دهکردی 10.30495/jfh.2023.1979994.1392 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تعیین میزان هیستامین و تیرامین در پنیرهای توزیعی در شهر قزوین با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا زهرا سلحشوریان محمدحسین موثق 10.30495/jfh.2023.1983288.1396 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما سحر میرباقری آزاده سلیمی اشکان جبلی جوان سارا مهدی زاده مود 10.30495/jfh.2023.1963645.1365 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - شناسایی ترکیبات موثره موجود در عصاره گیاهان هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) (و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent.) و بررسی اثرات آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آنها بر برخی از میکروارگانیسمها مهسا جعفرپور هاجر عباسی محمد گلی 10.30495/jfh.2023.1972178.1380