ا

  • اصلانی.لیلا اثر بسته‌بندی و کاربرد پوشش‌های روغنی بر عمر قفسه‌ای میوه‌های خیار و فلفل‌دلمه‌ای [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]

ب

  • بابازاده.مهدی تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزل‌آلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]

پ

  • پورهاشمی.مهدی اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]

ت

  • تاج بخش.الهه ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانوذره اکسید مس به همراه عصاره گون و سیر بر روی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس در مدل موشی [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]
  • تقی نژاد.جاوید بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتری‌های اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]

ج

  • جنتی.محمد رضا شیوع یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی الگوی مقاومت آنتی¬بیوتیکی در گوشت مرغ و بوقلمون¬ عرضه‌شده در نجف‌آباد، اصفهان [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]

ح

  • حسینمردی.فاطمه اثر افزودن پودر پوست هندوانه به‌عنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]

خ

  • خرم نژادیان.شهرزاد ارزیابی تأثیر کاربرد کمپوست حاصل از پسماندهای گیاهی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی توت‌فرنگی [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]
  • خلفی.الناز بررسی اثرات استفاده از پودر پوست سیب‌زمینی و کنسانتره پروتئین آب پنیر خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و بافت دونات روغنی [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]

د

  • دانائی.الهام بررسی شاخص‌های مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]

ر

  • رامین.علی اکبر اثر بسته‌بندی و کاربرد پوشش‌های روغنی بر عمر قفسه‌ای میوه‌های خیار و فلفل‌دلمه‌ای [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • رحمانی.زهره بررسی کاهش وزن خوراک دام در زمان انبارداری [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • رحمن.علیرضا اثر افزودن پودر پوست هندوانه به‌عنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]
  • رحیمی.ابراهیم شیوع یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی الگوی مقاومت آنتی¬بیوتیکی در گوشت مرغ و بوقلمون¬ عرضه‌شده در نجف‌آباد، اصفهان [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]
  • رفیقی.درنا بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتری‌های اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]

ز

  • زمانیان.زهره ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانوذره اکسید مس به همراه عصاره گون و سیر بر روی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس در مدل موشی [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]
  • زند.نازنین اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]

ش

  • شاپوری.مریم تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزل‌آلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • شهاب لواسانی.علیرضا اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]

ص

  • صادقی.علی اصغر بررسی کاهش وزن خوراک دام در زمان انبارداری [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]

ف

  • فتائی.ابراهیم ارزیابی تأثیر کاربرد کمپوست حاصل از پسماندهای گیاهی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی توت‌فرنگی [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]
  • فیضی پور.مرضیه ارزیابی تأثیر کاربرد کمپوست حاصل از پسماندهای گیاهی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی توت‌فرنگی [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]

م

  • محمدی.مرتضی بررسی شاخص‌های مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • مدرس.بهفر اثر بسته‌بندی و کاربرد پوشش‌های روغنی بر عمر قفسه‌ای میوه‌های خیار و فلفل‌دلمه‌ای [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]

ن

  • نجفی.ناهید اثر افزودن پودر پوست هندوانه به‌عنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]
  • ندافی.مرتضی بررسی کاهش وزن خوراک دام در زمان انبارداری [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • نوایی دیوا.طاهره استفاده از پیشرفت های جدید فناوری نانو در کشاورزی [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • نیکبخت.زهرا بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتری‌های اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]

و

  • واثقی.سکینه اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]
  • ورشویی.حسین بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیل‌ماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • ولی نژاد.مریم اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]

ه

  • هاشمی روان.مهناز اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]