اصلانی.لیلا
اثر بستهبندی و کاربرد پوششهای روغنی بر عمر قفسهای میوههای خیار و فلفلدلمهای
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
ب
بابازاده.مهدی
تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزلآلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
پ
پورهاشمی.مهدی
اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
ت
تاج بخش.الهه
ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانوذره اکسید مس به همراه عصاره گون و سیر بر روی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس در مدل موشی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
تقی نژاد.جاوید
بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتریهای اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
ج
جنتی.محمد رضا
شیوع یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی الگوی مقاومت آنتی¬بیوتیکی در گوشت مرغ و بوقلمون¬ عرضهشده در نجفآباد، اصفهان
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
ح
حسینمردی.فاطمه
اثر افزودن پودر پوست هندوانه بهعنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
خ
خرم نژادیان.شهرزاد
ارزیابی تأثیر کاربرد کمپوست حاصل از پسماندهای گیاهی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی توتفرنگی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
خلفی.الناز
بررسی اثرات استفاده از پودر پوست سیبزمینی و کنسانتره پروتئین آب پنیر خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و بافت دونات روغنی
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
د
دانائی.الهام
بررسی شاخصهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
ر
رامین.علی اکبر
اثر بستهبندی و کاربرد پوششهای روغنی بر عمر قفسهای میوههای خیار و فلفلدلمهای
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
رحمانی.زهره
بررسی کاهش وزن خوراک دام در زمان انبارداری
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
رحمن.علیرضا
اثر افزودن پودر پوست هندوانه بهعنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
رحیمی.ابراهیم
شیوع یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی الگوی مقاومت آنتی¬بیوتیکی در گوشت مرغ و بوقلمون¬ عرضهشده در نجفآباد، اصفهان
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
رفیقی.درنا
بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتریهای اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
ز
زمانیان.زهره
ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانوذره اکسید مس به همراه عصاره گون و سیر بر روی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس در مدل موشی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
زند.نازنین
اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
ش
شاپوری.مریم
تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزلآلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
شهاب لواسانی.علیرضا
اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
ص
صادقی.علی اصغر
بررسی کاهش وزن خوراک دام در زمان انبارداری
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
ف
فتائی.ابراهیم
ارزیابی تأثیر کاربرد کمپوست حاصل از پسماندهای گیاهی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی توتفرنگی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
فیضی پور.مرضیه
ارزیابی تأثیر کاربرد کمپوست حاصل از پسماندهای گیاهی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی توتفرنگی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
م
محمدی.مرتضی
بررسی شاخصهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
مدرس.بهفر
اثر بستهبندی و کاربرد پوششهای روغنی بر عمر قفسهای میوههای خیار و فلفلدلمهای
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
ن
نجفی.ناهید
اثر افزودن پودر پوست هندوانه بهعنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
ندافی.مرتضی
بررسی کاهش وزن خوراک دام در زمان انبارداری
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
نوایی دیوا.طاهره
استفاده از پیشرفت های جدید فناوری نانو در کشاورزی
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
نیکبخت.زهرا
بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتریهای اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
و
واثقی.سکینه
اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
ورشویی.حسین
بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیلماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
ولی نژاد.مریم
اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
ه
هاشمی روان.مهناز
اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]