ارباب سلیمانی.نازیلا
ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانوذره اکسید مس به همراه عصاره گون و سیر بر روی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس در مدل موشی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
اسعدی دیزجی.ابوالفضل
اثر سطوح مختلف قارچ صدفی و پروبیوتیک باکتوژن بر فراسنجه¬های خونی جوجه¬های گوشتی
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
اصلانی.لیلا
اثر بستهبندی و کاربرد پوششهای روغنی بر عمر قفسهای میوههای خیار و فلفلدلمهای
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
ب
بابازاده.مهدی
تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزلآلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
بابایی خد.لاله
بررسی خواص ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس کازئی و عصاره چای سفید (Camellia sinensis) بر باکتریهای اشریشیا کلی و لیستریا منوسایتوژنز
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
بهاری پور.نسیم
طب سنتی، سارس کووید2 و سیستم ایمنی انسان
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
بیگ محمدی.زهرا
خشک کردن فلفل دلمهای قرمز در جهت تولید پودر پاپریکا با فرآیند کفپوشی با استفاده از مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
پ
پورهاشمی.مهدی
اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
ت
تاج بخش.الهه
ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانوذره اکسید مس به همراه عصاره گون و سیر بر روی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس در مدل موشی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
تدین. محمدحسن
سنتز زیستسازگار نانوذرات متخلخل آلومینا با عصاره آویشن و ارزیابی اثر ضدباکتریایی آنها بر ایزولههای بالینی استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره4,
شماره
4
- بهارسال
1404]
ترابی فرد.مینا
راهبردهای بومیسازی سازگاری با تغییر اقلیم در مناطق خشک و نیمهخشک ایران
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
تقی نژاد.جاوید
بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتریهای اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
ج
جمشیدی.امین رضا
بهینهسازی مصرف آب و بررسی برخی شاخصهای عملکرد توتفرنگی گلخانهای در سامانه کاشت ایروپونیک عمودی
[
دوره4,
شماره
4
- بهارسال
1404]
جنتی.محمد رضا
شیوع یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی الگوی مقاومت آنتی¬بیوتیکی در گوشت مرغ و بوقلمون¬ عرضهشده در نجفآباد، اصفهان
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
جهانبخشیان.نفیسه
خشک کردن فلفل دلمهای قرمز در جهت تولید پودر پاپریکا با فرآیند کفپوشی با استفاده از مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
جهانبخشیان.نفیسه
بررسی تأثیر زمان استراحت و مدتزمان اختلاط بر ویژگیهای فیزیکی- عملکردی فوم و پودر پاپریکا
[
دوره4,
شماره
4
- بهارسال
1404]
ح
حبیب الله.الهام
راهبردهای بومیسازی سازگاری با تغییر اقلیم در مناطق خشک و نیمهخشک ایران
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
حسنی.سارا
بررسی تأثیر پوشش صمغ پولولان و اسانس روغنی رزماری بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیکی گوجهفرنگی
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
حسینمردی.فاطمه
اثر افزودن پودر پوست هندوانه بهعنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
خ
خاکباز حشمتی.مریم
بررسی تأثیر زمان استراحت و مدتزمان اختلاط بر ویژگیهای فیزیکی- عملکردی فوم و پودر پاپریکا
[
دوره4,
شماره
4
- بهارسال
1404]
خاکباز حشمتی.مریم
خشک کردن فلفل دلمهای قرمز در جهت تولید پودر پاپریکا با فرآیند کفپوشی با استفاده از مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
خالصی.مهران
راهبردهای بومیسازی سازگاری با تغییر اقلیم در مناطق خشک و نیمهخشک ایران
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
خرم نژادیان.شهرزاد
ارزیابی تأثیر کاربرد کمپوست حاصل از پسماندهای گیاهی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی توتفرنگی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
خرم نژادیان.شهرزاد
بررسی خصوصیات کود کمپوست گرانوله تولیدی از پسماندهای آلی و مقایسه آن با استاندارد ملی کمپوست
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
خلفی.الناز
بررسی اثرات استفاده از پودر پوست سیبزمینی و کنسانتره پروتئین آب پنیر خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و بافت دونات روغنی
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
د
دانائی.الهام
بررسی شاخصهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
ر
رامین.علی اکبر
اثر بستهبندی و کاربرد پوششهای روغنی بر عمر قفسهای میوههای خیار و فلفلدلمهای
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
رحیمی.ابراهیم
شیوع یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی الگوی مقاومت آنتی¬بیوتیکی در گوشت مرغ و بوقلمون¬ عرضهشده در نجفآباد، اصفهان
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
رحیمی.ابراهیم
فراوانی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین در گوشت پرندگان
[
دوره4,
شماره
4
- بهارسال
1404]
رفیقی.درنا
بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتریهای اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
روغنی.کاظم
بررسی خصوصیات کود کمپوست گرانوله تولیدی از پسماندهای آلی و مقایسه آن با استاندارد ملی کمپوست
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
رهنمایی.زهره
بررسی کاهش وزن خوراک دام در زمان انبارداری
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
ز
زمانیان.زهره
ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانوذره اکسید مس به همراه عصاره گون و سیر بر روی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس در مدل موشی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
زند.نازنین
اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
س
سلیمانی فرد.صدیقه
خشک کردن فلفل دلمهای قرمز در جهت تولید پودر پاپریکا با فرآیند کفپوشی با استفاده از مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
سلیمانی فرد.صدیقه
بررسی تأثیر زمان استراحت و مدتزمان اختلاط بر ویژگیهای فیزیکی- عملکردی فوم و پودر پاپریکا
[
دوره4,
شماره
4
- بهارسال
1404]
سنجری.سمیه
بررسی تأثیر زمان استراحت و مدتزمان اختلاط بر ویژگیهای فیزیکی- عملکردی فوم و پودر پاپریکا
[
دوره4,
شماره
4
- بهارسال
1404]
سنجری.سمیه
خشک کردن فلفل دلمهای قرمز در جهت تولید پودر پاپریکا با فرآیند کفپوشی با استفاده از مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
ش
شاپوری.مریم
تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزلآلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
شهاب لواسانی.علیرضا
اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
شیر انداز اصلی.حامد
اثر سطوح مختلف قارچ صدفی و پروبیوتیک باکتوژن بر فراسنجه¬های خونی جوجه¬های گوشتی
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
ص
صادقی.علی اصغر
بررسی کاهش وزن خوراک دام در زمان انبارداری
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
صادقی.فاطمه
سنتز زیستسازگار نانوذرات متخلخل آلومینا با عصاره آویشن و ارزیابی اثر ضدباکتریایی آنها بر ایزولههای بالینی استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره4,
شماره
4
- بهارسال
1404]
صالحی فر.مانیا
بررسی اثرات استفاده از پودر پوست سیبزمینی و کنسانتره پروتئین آب پنیر خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و بافت دونات روغنی
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
ع
عطاالهی اشکور.پریسا
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ضدبیوفیلمی گونههای لاکتوباسیلوس جداشده از کفیر علیه باکتریهای بیماریزای غذایی استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا سرووار تیفیموریوم
[
دوره4,
شماره
4
- بهارسال
1404]
غ
غضنفری.دادخدا
مهندسی لیگاند مبتنی بر اسید کوجیک جهت مهار ایمن تیروزیناز در صنایع آرایشی و کشاورزی
[
دوره4,
شماره
4
- بهارسال
1404]
ف
فتائی.ابراهیم
ارزیابی تأثیر کاربرد کمپوست حاصل از پسماندهای گیاهی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی توتفرنگی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
فرخی. رضا
مهندسی لیگاند مبتنی بر اسید کوجیک جهت مهار ایمن تیروزیناز در صنایع آرایشی و کشاورزی
[
دوره4,
شماره
4
- بهارسال
1404]
فیروزی زرگر. رضا
راهبردهای بومیسازی سازگاری با تغییر اقلیم در مناطق خشک و نیمهخشک ایران
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
فیضی پور.مرضیه
ارزیابی تأثیر کاربرد کمپوست حاصل از پسماندهای گیاهی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی توتفرنگی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
ق
قانع.مریم
بررسی خواص ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس کازئی و عصاره چای سفید (Camellia sinensis) بر باکتریهای اشریشیا کلی و لیستریا منوسایتوژنز
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
قانع.مریم
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ضدبیوفیلمی گونههای لاکتوباسیلوس جداشده از کفیر علیه باکتریهای بیماریزای غذایی استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا سرووار تیفیموریوم
[
دوره4,
شماره
4
- بهارسال
1404]
قیاسی.سمیرا
بررسی خصوصیات کود کمپوست گرانوله تولیدی از پسماندهای آلی و مقایسه آن با استاندارد ملی کمپوست
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
ک
کاظمی.اشکان
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ضدبیوفیلمی گونههای لاکتوباسیلوس جداشده از کفیر علیه باکتریهای بیماریزای غذایی استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا سرووار تیفیموریوم
[
دوره4,
شماره
4
- بهارسال
1404]
کریمی نیک.اشرف
طب سنتی، سارس کووید2 و سیستم ایمنی انسان
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
گ
گوران.حسن
اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
م
محمدی.مرتضی
بررسی شاخصهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
مدرس.بهفر
اثر بستهبندی و کاربرد پوششهای روغنی بر عمر قفسهای میوههای خیار و فلفلدلمهای
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
مستقیم.تکتم
بررسی تأثیر پوشش صمغ پولولان و اسانس روغنی رزماری بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیکی گوجهفرنگی
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
موسوی فیروزآبادی.سیدعلی
فراوانی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین در گوشت پرندگان
[
دوره4,
شماره
4
- بهارسال
1404]
ن
نجفی.ناهید
اثر افزودن پودر پوست هندوانه بهعنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
ندافی.مرتضی
بررسی کاهش وزن خوراک دام در زمان انبارداری
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
نوایی دیوا.طاهره
استفاده از پیشرفت های جدید فناوری نانو در کشاورزی
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
نیکبخت.زهرا
بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتریهای اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
و
واثقی.سکینه
اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
وحدت پور.توحید
اثر سطوح مختلف قارچ صدفی و پروبیوتیک باکتوژن بر فراسنجه¬های خونی جوجه¬های گوشتی
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
ورشویی.حسین
بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیلماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
وفا.افسانه
بررسی خواص ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس کازئی و عصاره چای سفید (Camellia sinensis) بر باکتریهای اشریشیا کلی و لیستریا منوسایتوژنز
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
ولی نژاد.مریم
اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
ه
هاشمی روان.مهناز
اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]